Colpermin®

Colpermin® – luonnonmukaista hoitoa vatsakipuun, kramppeihin ja ilmavaivoihin

Mitä on Colpermin®

Colpermin® on kasvirohdosvalmiste, joka on tarkoitettu aikuisten, nuorten ja vähintään 8 vuoden ikäisten lasten ruuansulatuskanavan lievien spasmien, ilmavaivojen ja vatsakivun oireenmukaiseen lievitykseen, erityisesti ärtyneen suolen oireyhtymää sairastavilla potilaalla. Colpermin®-valmisteen teho on todennettu tieteellisillä tutkimuksilla.

Miten Colpermin® toimii?

Piparminttuöljy saadaan Mentha Piperita L-kasvista ja sen pääasiallinen ainesosa on mentoli. Piparminttuöljyn farmakodynaaminen vaikutus ruuansulatuskanavassa on annosriippuvaisen sileän lihaksiston spasmien väheneminen. Tämä johtuu mentolin vaikutuksesta kalsiumin kulkuun solukalvon läpi. Tämä johtaa suolen lihaksiston rentoutumiseen. Lisäksi tutkimuksissa piparminttuöljyn osoitettiin vähentävän vaahtoamista ja suolikaasun muodostusta. Colpermin®-kapseleissa on erityinen enteropäällyste, joka viivästyttää vaikuttavan aineen vapautumista, kunnes se saavuttaa ohutsuolen loppuosan ja paksusuolen saaden aikaan paikallisen suolen lihaksiston rentoutumisen.

Voi olla hyödyllistä yhdistää Colpermin®-hoito ruokavalion muutokseen ja liikunnan lisäämiseen.

Ota yhteyttä hoitavaan lääkäriin tai apteekkiin mikäli oireet eivät helpotu kahden viikon kuluessa tai jos oireet pahenevat.

Pakkausseloste